OVER IR-ONTWERP...

IR-Ontwerp is een jong & verrassend professioneel ontwerpbureau gevestigd in Zuid-Limburg.

Het bedrijf is opgericht door Ineke Roosen in 2013 door haar liefde voor vormgeving die zij tijdens haar studie Interieur & Vormgeving in Maastricht heeft ontdekt. 

 

"Vormgeving met een zachte G"

 

IR-Ontwerp levert tekeningen die zowel aan de tekentafel

worden gemaakt, als ook met de allernieuwste digitale programma's.

 Door deze combinatie ontvangt u het beste resultaat. 

 

 

Waarom kiest u voor IR-Ontwerp?

✓  Een creatief, jong & professioneel bedrijf met een frisse kijk op vormgeving

✓  Één aanspreekpunt waardoor er een fijne, persoonlijke en snelle wisselwerking is

✓  Vrijblijvend een offerte & kennismaking

✓  Één bedrijf voor al uw wensen; ontwerp & realisatie 

 

''Wie zijn wij?''

 

 

 

Ineke Roosen [Owner & Designer]

 

"Ik werk met enorm veel enthousiasme en passie als interieurdesigner. Het nauwe en persoonlijke contact met de klant vind ik erg belangrijk. Afgestemd op de wensen van de klant maak ik een passend en verrassend ontwerp met een mooie kleuren- en materialencombinatie. Ik laat mij inspireren door trends maar werk altijd vanuit een natuurlijke en tijdloze basis."

 

 

Lisa Huntjens [Stagiair]

 

"Ik volg de opleiding interieuradviseur op het Vista College. Door deze belevenis ben ik achter mijn passie gekomen voor interieur stylist. Mijn stage bij IR-ontwerp heeft me een bredere kijk gegeven over het vak in de echte wereld. Ik mag met een trots gevoel zeggen dat ik met IR-ontwerp als eindstage mag afstuderen."

 

 

Juliette Jeukens [Designer]

 

"Met veel passie en creativiteit ga ik maar al te graag aan het werk om een mooi eindresultaat neer te zetten. Er gaat namelijk niets boven een uniek ontwerp volledig afgestemd op op de gewoontes en behoeftes van de klant."

 

 

Barko [Kantoorhond]

 

“Ik ben de enige man tussen de designerdames op kantoor. Ik verwelkom de klanten altijd op kantoor. Volgens mijn collega’s soms iets té enthousiast, maar dat bedoel ik alleen maar lief.”